Jenny Lindhout doet meer

Jenny Lindhout, illustratie & grafisch ontwerp illustreert en ontwerpt alles wat los en vast zit. Om mensen te verbinden; met elkaar, hun omgeving en de natuur. Daarvoor verzorg ik sinds 2000 beeld en ontwerp van huisstijlen tot boeken en van infografics tot websites. Zowel kleine zelfstandigen als ministeries behoren tot mijn klanten. Mijn inzet is net zo breed: van idee tot product.

Jonghout boekenmakers is het samenwerkingsverband met tekstschrijver Ria de Jong. Jonghout maakt boeken. In opdracht van bedrijven, instellingen en uitgevers. Bijzondere boeken voor speciale gelegenheden, als herinnering of ter inspiratie. Boeken die mooi zijn om te geven en fijn om te krijgen. Boeken zoals wij ook graag voor u maken. Naar de website van Jonghout.

Culinaire-illustraties.nl is de ingang voor mijn website waar alle ‘food-illustrations’ bij elkaar staan. Laat je inspireren door deze kleurrijke culinaire-illustraties op culinaire-illustraties.nl.”

Jeeetje.nl is de webwinkel van Jenny Lindhout. “Daar kan ik de producten laten zien die ik zelf bedenk, ontwikkel, ontwerp en laat produceren. Ik maak graag iets tastbaars, voor kinderen, en wil lekker met mijn handen door de knopendoos gaan. Daarom maakte ik bijvoorbeeld het pasfotoboekje ‘Kijk mij!’, wat de start was van webwinkel Jeeetje.nl.”

Lees het interview met mij op de website If then is now.